Klantenbeoordelingen: ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,9/5)
Klantenbeoordelingen: ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,9/5)

Over Dekleinebaby.nl

Dagelijks maken wij duizenden mensen blij. Daar draait alles om voor ons. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment dat direct vanuit de producent leverbaar is. Maar ook een topservice en een goede bereikbare klantenservice dragen hier aan bij. Dagelijks staat ons team met liefde en plezier voor je klaar. Want wij willen je blij maken met dat waar wij goed in zijn!

Hello world

Je wordt moeder, vader, oma, opa, tante of oom, dat is een bijzondere tijd in een nieuwe wereld. Ongekende liefde, trots en onvergetelijke geluksmomenten horen in deze nieuwe fase van jullie leven. Bij het voorbereiden op de komst van het kindje en het uitzoeken van de babyspullen laat je je graag inspireren en voorlichten. Wat heb je nou écht nodig? Is het allemaal waar wat ze zeggen? Ach, die anderen doen ook maar wat. Er is namelijk geen boek die vertelt hoe je het zou moeten doen. 

Wij denken voor en achter de schermen daarom graag met je mee. We nemen je met plezier aan de hand in deze nieuwe wereld. Wat kunnen wij voor je doen? Wij nemen de tijd om samen te zoeken wat bij jullie past. Bij Dekleinebaby vind je alles wat je nodig hebt voor de baby en jezelf.

Onze droom is dat jij blij bent met jouw babyspullen.

Eerlijke prijs

Wij vinden dat je niet teveel moet betalen voor jouw favoriete artikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag- transport- en verpakkingskosten, en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met gratis verzending. 

Welkom bij Dekleinebaby!