Klantenbeoordelingen: ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,9/5)
Klantenbeoordelingen: ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,9/5)

Ruilen & Retourneren

Retourneren
Als u een product wilt retourneren dient u contact op te nemen met info@jouwgoodies.nl voor de aanvraag van uw retour. Hierin geeft u een toelichting voor de reden van de aanvraag van uw retour. U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald.
Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw uitgewisselde product u kan bereiken, variëren.
Als u een artikel verzend dat hoger is dan €75, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice of een aankoopverzekering te gebruiken. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Bestelling niet bezorgd? 
Wanneer de bestelling na een tijd nog niet bezorgd is kun jij een bericht naar ons sturen waarna wij op onderzoek uitgaan. Wij zullen jou vervolgens voorzien van de tracking informatie die gegeven wordt door Post NL of Bpost. Wanneer de tracking informatie van deze partijen dat het pakket succesvol is bezorgd geldt dit voor ons ook. Wij kunnen op het moment dat er staat succesvol afgeleverd staat geen geld teruggeven.

Verkeerde maat
Als u een verkeerde maat (te groot of te klein) heeft besteld kunt u deze ook retourneren conform ons retourbeleid waarna een andere gewenste maat wordt toegestuurd. Voor het retourneren van het product met de verkeerde maat geldt ook dat u zelf verantwoordelijk bent voor de verzendkosten. Daarom raden wij aan goed te kijken naar de maattabel op de productpagina. 

Gebruikte producten (Fatburner Pro)
Wanneer er gebruik gemaakt is van de Fatburner Pro tijdens een sportieve activiteit vervalt het retourrecht. Het testen van de maat van de Fatburner Pro (het liefst over kleding) valt binnen het retourrecht. 


Ons retour beleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen verstreken zijn sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.
Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.
Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van teruggave. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of sanitaire goederen, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.
Extra niet-retourneerbare items:
- Gift cards
- Downloadbare softwareproducten
- Sommige items voor gezondheid en persoonlijke verzorging
Om uw retour te voltooien, hebben we een kwitantie of een aankoopbewijs nodig.
Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant. Geef aan dat u gebruik wilt maken van de retourservice via info@jouwgoodies.nl waarna de instructies zullen volgen.

Annuleren van de bestelling
Het annuleren van een bestelling is enkel mogelijk binnen 24 uur na de aankoop.Wanneer het product niet meer gewenst is na deze 24 uur dient gebruik te worden gemaakt van ons regulier retourbeleid. Het bestelde product dient dus afgewacht te worden en vervolgens naar ons geretourneerd te worden. Hierna zal een terugbetaling van het aankoopbedrag voldaan worden.

Terugbetaling (indien van toepassing)
Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te melden dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als uw retour is goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt binnen een enkele aantal dagen automatisch het bedrag teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij (indien er een creditcard is gebruikt), het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geplaatst.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je restitutie nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@jouwgoodies.nl

Verkoopartikelen (indien van toepassing)
Alleen regelmatig geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen verkoopartikelen niet worden terugbetaald.

Uitwisseling (indien van toepassing)
We vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als u het voor hetzelfde artikel wilt inruilen, stuur ons dan een e-mail op info@jouwgoodies.nl waarna instructies zullen volgen.